Friday, January 7, 2011

Ini Entry Pertama Saya



Salam kpd yg sudi bukak belog baru ni. 

Tetibe je rase nk create hobi baru *berblog* or omputih speaking blogging! 
Tapikan korang fikir tak ape aku fikir pasal berbelog ni?

*diam sat,ttgu jwpn*

cari glamer??
BUKAN!
cari pakwe?
BUKAN!
takde kaitan tu semue..
aku fikir kan, bestnye berbelog ni sebab aku suke tulis diari+notes kt fb 

(^_^)

 n for this time, notes kt fb tu kire aku expand kan ke dlm Rain : Al-fushshilat ni *senyom sorang*

(^_^)

hehe lagi pon aku spend time ngadap lappy wat belog ni kire berbaloi la sebab aku tak lg kuat tido macam zaman batu aku dulu-dulu..!Hee
*nk kurus*

Sambil-sambil tambah kenalan,aku harap blog ini mendapat ramai followers nye.amin!

sebab musabab nye sudah pasti kerane aku akan cube create a fun blog for u ols yg tgh sedih or upset or down *mcm ckp kt diri sendiri je* haha!

yelah2!
*nk ngaku*
aku pon kadang2 sedih,upset and even become insomnia lepas clash dulu.
jadi to become a new me *rain ilias* aku akan happykn korang in the same time, happykan diri sendiri..

(^_^)

Till then, insha Allah.

BACA BLOG INI SELALU YA? ^^




sumber: http://adibyusoff.blogspot.com/2011/06/tingkatkan-rating-blog-anda-dengan.html#ixzz1VyQ85zwo

2 comments:

princess exatiey said...

hahaaa..zaman batu??T_T

rain ilias said...

hhahaha zaman dulu2 kn ske titow =p